Провидиця розповіла, коли в Україні не залишиться жодного військового рф

1
Провидиця розповіла, коли в Україні не залишиться жодного військового рф
Провидиця Айя розповіла, як закінчиться повномасштабна війна в Україні. За її словами, Америка має зробити щось таке, що окупанти тікатимуть з України стрімголов.

Про це пише УНІАН.

"Я колись питала Бога, як закінчиться війна. Розійшовся простір, я бачила, знала, як окупанти тікали з нашої землі. Є такий вислів - "п'яти було тільки видно, як вони тікали". Я прямо знала, що вони тікають через те, що Америка що-небудь таке зробить, що вони відразу почнуть тікати. Мені не показали, що Америка зробить, але я точно знаю, що війна закінчиться саме так", - розповіла провидиця.

Вона додала, що війна в Україні закінчиться вже найближчим часом. Айя каже, що у багатьох могло виникнути відчуття, що ми програли, через що люди почали падати духом. Однак, насправді, все не так. Ми просто, продовжила провидиця, зараз проходимо іспит, після якого все зміниться на краще.

"Найтемніша ніч - перед світанком. Ось коли ти вже здався, уже буде, що буде, живий - і слава Богу... І це прекрасний стан, тому що після цього стану настає перемога. Просто живіть на відчуттях, що пройшли з вами. Пам'ятайте, що з нами Бог, а Бог усе може. Мені Бог це показав, що Америка що-небудь таке зробить, що вони будуть просто тікати. Їх не потрібно буде навіть якось вибивати військовим шляхом", - додала Айя.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ця Айя до війни весь час зависала на рашці, а зараз каде нам здався і слава Богу...буде перемога. Але чия?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні