Коли росіяни перестануть активно наступати на фронті

0
Коли росіяни перестануть активно наступати на фронті
Попри чисельну перевагу, російський технічний та мобілізаційний ресурс є обмеженим. Підтримувати інтенсивність боїв на поточному рівні агресор зможе лише до середини літа.

Про це розповів в інтерв’ю 24 Каналу генерал армії у відставці, екс-керівник Служби зовнішньої розвідки Микола Маломуж.

За його словами, командування ЗСУ обрало правильну стратегію на виснаження ворожих резервів. Щоденні втрати на рівні близько тисячі бійців є колосальним ударом по резервах живої сили та загалом моральному стану окупаційної армії, вважає Маломуж.

"Зараз ми бачимо, що триває фізичне, моральне й технологічне вичерпання сил ворога. Україна щодня нейтралізує десятки танків, БМП, ракетні системи – все це серйозний удар, навіть попри те, що в окупантів працює військово-промисловий комплекс. Росіяни ще багато всього мають. На такому ж рівні можуть триматися ще декілька місяців. Поки в них є ресурс, але, думаю, він вичерпається до червня – липня, коли ми отримаємо надпотужне озброєння, а особливо боєприпаси різних типів", – наголосив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні