На одному з напрямків окупанти замерзли і здалися в полон

0
На одному з напрямків окупанти замерзли і здалися в полон
Морози та негода не впливають на хід боїв на Лимано-Куп'янському напрямку. Водночас через холод щонайменше 10 російських військових на Куп'янському напрямку здалися в полон.

Про це розповів начальник пресслужби прикордонного загону «Сталевий кордон» Іван Шевцов, пише Главком.

«Протягом минулого тижня були випадки взяття у полон ворога. До десяти військовослужбовців на Куп'янському напрямку, точно цифру зараз не скажу», – сказав Шевцов.

Він додав, що йдеться про добровільну здачу та, переважно, захоплення в полон. За його словами, російські військові здаються в полон через холод та відсутність обігріву на позиціях.

«Коли розмовляли з полоненими, то почули, що морально-психологічний стан у них не зовсім потужний. Зазвичай їх насильно затягують в армію. Інші кажуть, що йшли на війну лише заради грошей. Різні випадки бувають. Буває і добровільна здача в полон, але все ж таки в переважній більшості це захоплення», – розповів Іван Шевцов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні