Військовий жорстко висловився про мобілізацію в Україні

2
Військовий жорстко висловився про мобілізацію в Україні
В Україні є багато людей, які повинні йти до армії. Проте вони переховуються від загальної мобілізації. Водночас згуртованість суспільства призвела б до більших успіхів на фронті.

Про це в інтерв’ю каналу ТСН розповів командир роти 79 ОДШБ Юрій Соболєв.

“Є багато людей, які повинні йти в армію, а вони никаються. Якби всі згуртувалися і пішли, нас було б більше. Було б більше успіхів, руху. А вони с**ть. Ніхто не народжений для війни. У всіх є маленькі діти”, - сказав Юрій Соболєв.

Він також додав, що на фронті воюють хлопці з різних областей нашої держави: з заходу, Миколаєва, Донецька, Тернополя, Дніпра. І вони не були народжені для війни, проте пішли захищати державу.

“Я ж кажу, вони так кажуть, що існує таке відчуття, що ми, Збройні Сили України, які тут знаходимося, які мобілізовані, старі контрактники, нові контрактники - нас народили на убій?” - підсумував військовий.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дурість
Відповісти
Ініціатива падає після того ,як мобілізували-ми побачили.Полігон , а подальшому все купуй???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні