На сході України загинули четверо військових з Волині. ФОТО

0
На сході України загинули четверо військових з Волині. ФОТО
На війні з російськими окупантами загинув Герой з Затурцівської громади Володимирського району Владислав Мисинюк.

Про це у вівторок, 22 серпня повідомили у Затурцівській громаді.

Загиблий Герой був жителем села Семеринське,

«Небесне військо поповнилось ще одним Героєм України Загинув житель села Семеринське, Владислав Іванович Мисинюк. Вічна пам‘ять та шана тобі, Владиславе! Приносимо щирі співчуття сім’ї, рідним та побратимам. Герої не вмирають...», - повідомили у громаді.

Про дату та час прощання повідомлять згодом.



На війні з російськими окупантами загинув Герой з Маневицької громади Камінь-Каширського району Сергій Шмигельський.

Про це повідомили у тг-каналі Типовий Камінь-Каширський.

В березні 2022 року він був мобілізований до Збройних сил України.

20 серпня 2023 року життя воїна під час виконання бойового завдання на Харківському напрямку обірвав ворожий обстріл.

«Ніхто не розрадить серце згорьованої матері Надії Романівни, не втішить сина Максима. Висловлюємо щирі співчуття родині та схиляємо голови в скорботі. Вічна слава, шана та пам'ять Герою!», - повідомили у дописі.



На війні з російським окупантом загинув 37-річний житель Рожища Луцького району Андрій Кобач.

Про це повідомили у Рожищенській громаді.

Розвідник-навідник розвідувальної роти, солдат Андрій Олександрович Кобач отримав мінно-вибухову травму несумісну з життям під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Новоєгорівка Сватівського району Луганської області 21 серпня 2023 року.

З 22 по 24 серпня включно у громаді – траурні дні, протягом яких мають бути приспущені Державні Прапори України на адміністративних будинках місцевих органів державної влади й органів місцевого самоврядування, державних і комунальних підприємств, установ і організацій.

Про час і місце поховання Героя повідомлять згодом.

Захищаючи Україну на Донецькому напрямку, 17 серпня загинув 23-річний захисник з Волині, житель села Угринів Луцького району Богдан Гаврилюк.

Про це повідомили у Городищенській громаді.

«Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким із приводу непоправної втрати дорогої людини. Поділяємо ваше горе. Сумуємо за втратою найкращих синів України. Вічна пам’ять і слава полеглому воїну!» - висловлюють співчуття у громаді.

Для вшанування пам’яті загиблого військовослужбовця у російсько-українській війні за розпорядженням голови у Городищенській громаді оголошено триденну жалобу – до 24 серпня.

Детальніше про дату поховання нашого земляка буде повідомлено згодом. За попередньою інформацією, Богдана Гаврилюка поховають на Рівненщині поряд із рідними.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні