Атака на Кримський міст була спецоперацією СБУ та ВМС

0
Атака на Кримський міст була спецоперацією СБУ та ВМС
Нічна атака на Кримський міст була спецоперацією Військово-морських сил ЗСУ та Служби безпеки України.

Про це РБК-Україна повідомили джерела в СБУ.

Як розповіли виданню джерела в Службі безпеки, до нічного підриву Кримського мосту причетна СБУ та Військово-морські сили України.

"Міст атакували з допомогою надводних дронів. Дійти до мосту було складно, але зрештою це вдалося зробити", - повідомило джерело.

Кримський міст знову під атакою
Нагадаємо, сьогодні вночі на Кримському мосту пролунали вибухи. Після чого так званий глава Криму Сергій Аксьнов заявив про нібито "надзвичайну ситуацію в районі 145 опори".

Попередньо, проліт Кримського мосту у бік Тамані зруйнований, ще один у напрямку Керчі просів. Автомобільний та залізничні шляхи перекриті, але останній окупанти обіцяють відновити до 09:00.

Офіційно росіяни повідомляють про двох загиблих - чоловіка і жінку з Бєлгородської області РФ.

Варто зазначити, що Кримський міст піддається руйнуванню вже вдруге за десять місяців. Минулого разу обвал прольоту мосту стався 8 жовтня 2022 року. Тоді, як заявили окупанти, на Кримському мосту вибухнула фура. Російський диктатор Володимир звинуватив Україну у "теракті". Офіційно українська сторона досі не взяла на себе відповідальність, але неодноразово зазначала, що Кримський міст є законною ціллю. Оскільки його окупанти використовують як логістичний шлях для постачання військової техніки і не лише на окупований півострів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні