Що можуть зробити росіяни в Україні через удар по Кримському мосту

0
Що можуть зробити росіяни в Україні через удар по Кримському мосту
Незважаючи на те, що Україна не підтвердила та не спростувала своєї причетності до чергового удару по Кримському мосту в ніч проти 17 липня, окупанти найближчим часом можуть використати цю атаку, щоб виправдати можливий новий масований ракетний удар.

Таку думку висловив військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко, пише ТСН.

"Це, безумовно, серйозний репутаційний удар. Кримський міст – це один з об’єктів, який охороняється на найвищому рівні. На окупованих територіях, як я розумію, таких об’єктів два: цей міст і бухта в Севастополі. Але, як бачимо, ця охорона не допомогла вже вдруге", – каже Олександр Коваленко.

Він додає: "Росіяни звинувачують у цьому ударі Україну. В будь-якому разі вони продемонструють, що буде дзеркальна відповідь. Від 24 червня вони взагалі не застосовували по Україні крилаті ракети авіаційного базування Х-101 та Х-555. Не застосовували не тому, що вони у них закінчилися або зупинилося виробництво. Вони накопичували боєкомплект, і зараз у них є кількість, якою вони можуть влаштувати масований удар ракетами або дронами, або і такий, і такий. Важко сказати, наскільки він може бути масованим. Ми вже таке бачили, нічого нового вони не зможуть продемонструвати".

Як відомо, на 19:00 за московським часом російський диктатор Путін збирає нараду, на якій має намір обговорити питання Кримського мосту.

"Це зібрання, в першу чергу, націлене на споживачів інформаційного фастфуду в самій Росії. Буде продемонстровано, як відповідати на цей, як вони називають, "терористичний акт". Це буде вистава для місцевих маргіналів", – каже експерт.

Нагадаємо, минулого разу удару по Кримському мосту було завдано торік 8 жовтня. Після цього, починаючи від 10 жовтня, окупанти почали систематично атакувати ракетами та дронами енергетичну інфраструктуру України.

Але, за словами Коваленка, минулорічні удари окупантів по енергетиці України не пов’язані з жовтневою атакою по Кримському мосту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні