Стало відомо, яка країни боїться війни з рф

0
Стало відомо, яка країни боїться війни з рф
На саміті у Вільнюсі, який відбудеться 11−12 липня, Німеччина планує наполягати на відтермінуванні вступу України до НАТО, оскільки побоюється, що це може призвести до війни Альянсу з рф.

Про це пише Високий Замок.

Відомо, що країна скористається самітом Альянсу у Вільнюсі, щоб закликати зосередитися на гарантіях безпеки для України, а не на пропозиціях про членство в Альянсі.

«Німеччина стримано ставиться до перспективи запропонувати (Україні - ред.) негайне членство (в НАТО — ред.). Потрібен час для розробки гарантій, які, по суті, заблокують членство… Берлін не хоче, щоб володимир путін потенційно тестував статтю 5», — заявило джерело.

Згідно зі статтею 5 Північноатлантичного договору, якщо будь-яка з держав-членів НАТО стане жертвою збройного нападу, усі інші члени Альянсу вважатимуть цей акт насильства збройним нападам на них усіх і вживатимуть заходи, які вважатимуть необхідними, щоб допомогти країні НАТО, на яку скоїли напад.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні