Біля Бахмута загинув 25-річний командир з Волині. ФОТО

0
Біля Бахмута загинув 25-річний командир з Волині. ФОТО
У середу, 28 червня, загинув 25-річний командир підрозділу «Вовча зграя», волинський Герой з Ковеля Олександр Філон.

Про загибель Героя повідомила його дружина в Інстаграм, повідомляє Ковель Медіа.

Волинянин з першого дня війни перебував у Збройних Силах України. Спочатку був у територіальній обороні, потім воював у складі третьої окремої штурмової бригади.

«Ніколи не думала, що буду писати цей текст. Вчора загинув в бою мій найрідніший, моя опора та підтримка. Таких людей більше не буде, гідних своєї землі. Ти загинув, захищаючи нашу державу, щоб ми могли жити. Був достойним командиром, сумлінно виконував свою роботу.

Стільки всього ми планували, діток, закінчити ремонт, поїхати у медовий місяць. Ти навіть не завагався, поїхав уже вдруге 24 лютого. Ти моє найрідніше, найцінніше, що у мене було. А зараз залишилися тільки спогади і твої речі. Пишу це і не хочу вірити. Найбільше я боялася цього дзвінка. Моя споріднена душа, ти розумів мене так як ніхто, завжди підтримував, був поряд, навіть якщо і далеко, я завжди це відчувала. Пам‘ятаємо, помстимося», – написала вона.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні