--> Організатор вечірок, на яких ґвалтували дівчат, ні про що не шкодує та знімає нові відео | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Організатор вечірок, на яких ґвалтували дівчат, ні про що не шкодує та знімає нові відео

2
Організатор вечірок, на яких ґвалтували дівчат, ні про що не шкодує та знімає нові відео
Фігурант скандалу про вечірки із сексуальним насильством нібито не шкодує про свій вчинок. Він і надалі записує образливі відео та заявляє, що «нічого йому не буде».

У соцмережах публікують звернення блогера на сервісі Тwitch, пише ТСН.

На ньому хлопець заявляє, що йому лише 19 років і завдяки скандалу про нього дізналась вся Україна.

«Це з одного боку дуже добре, бо люди витрачають д**уя бабла на такі реклами, роками до цього йдуть, а мені 19 років, я в Києві і про мене зараз всі говорять. Я в шоці. Нічого протизаконного я не зробив, дівчата до мене претензій не мають і які можуть бути питання? Мені цей хайп подобається, бо я розумію, що нічого мені за це не буде. Максимум якісь неадекватні люди, які не знають ситуації можуть прийти мене відп**дувати. Життя людини може різко змінитись - з ніг на голову. Завтра мій їб**ьник знатимуть, звісно з х**ової сторони, але це вже таке», - каже блогер.

Частина сторінок у соціальних мережах скандального блогера уже заблокована, проте з'являються нові, де компанія публікує свої відео. В одному із них блогер розмовляє з дівчатами, які заявляють йому, що «їхній тато з СБУ», на це хлопець каже, що «їб**ь шм**и».

Також хлопець проводить трансляції в ТікТок, де заявляє, що не змінив своєї думки, а його нібито «не так зрозуміли».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
на зону пітушару
Відповісти
дураки
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні