--> Українські блогери заради контенту ґвалтували дівчат, які були під дією наркотиків. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Українські блогери заради контенту ґвалтували дівчат, які були під дією наркотиків. ФОТО

0
Українські блогери заради контенту ґвалтували дівчат, які були під дією наркотиків. ФОТО
Група блогерів влаштовувала вечірки в орендованій квартирі у Києві та ґвалтувала дівчат, коли ті були транквілізаторами.

Понад те, хлопці викладали на своїх профілях у Twitch, Instagram та Telegram фото і відео фактів згвалтування, пише УНІАН.

Як пише журналістка Анастасія Бакуліна, самі блогери родом з Івана-Франківська, проте зараз живуть у Києві. На вечірках дівчат накачували алкоголем і препаратом "Ксанокс" - транквілізаторами.

"Вони фотографують та знімають дівчат, коли ті у відключці лежать на підлозі туалету без верхнього одягу. Вони лізуть своїми пальцями у вагіну дівчини, коли вона взагалі не подає ознак притомності, а отже не давала дозвіл на петинг. Вони знімають інтимні органи дівчини, обурюючись наявності волосся там, коли сама дівчина непритомна", - написала Бакуліна.

Сам організатор вечірок у своїх соцмережах називав дівчат "шл*хами". "Я просто показую, які дівчата є насправді. Голова у кожного своя, і рішення ухвалюєте ви", - написав організатор вечірок.

Інша блогерка Ярослава Кравченко зауважила, що ґвалтівники у повсякденному житті "займаються криптою". Також Кравченко опублікувала у Stories "відгуки" на "роботу" ґвалтівників від їхніх підписників.

Історією поділилися інфлюенсери Саша Бо, kvittkova, Лачен, співачка Джамала та інші.

Правоохоронці вже відреагували на інцидент.

"На цей час поліцейські уже встановили фігурантів та місця їхнього перебування. У рамках розпочатого кримінального провадження проводяться необхідні слідчі та розшукові заходи у столиці та ще одному регіоні держави", йдеться у повідомленні Нацполіції.













Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні