У селі трагічно загинули двоє чоловіків. ФОТО

0
У селі трагічно загинули двоє чоловіків. ФОТО
У селі Стовпинка Коростенського району під час пожежі в приватному будинку загинули двоє чоловіків, повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Житомирській області.

"До Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу в приватному дерев’яному житловому будинку. На місці події бійці ДСНС встановили, що вогонь встиг повністю охопити оселю. Зі слів сусідів стало відомо, що в середині перебуває власник будинку, якого напередодні бачили з товаришем. Під час гасіння пожежі рятувальники виявили в кімнаті на підлозі загиблого 52-річного господаря та тіло чоловіка, особа якого наразі встановлюється", - йдеться в повідомленні.

Вогнем знищено покрівлю, перекриття будинку та майно. Попередня причина пожежі – необережність під час куріння. Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються спеціалістами.






Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні