На війні загинув молодий волинянин. ФОТО

0
На війні загинув молодий волинянин. ФОТО
Луцьк прощатиметься із 23-річним Героєм Владиславом Левчуком. Льотчик-штурман загинув 11 грудня під час виконання бойового завдання під Бахмутом.

Рідні загиблого розповіли, що Владислава поховають у середу, 21 грудня, - пише ВолиньPost.

Прощання відбудеться у кафедральному соборі Святої Трійці о 16:00.

Владислав народився 7 січня 1999 року у селі Поворськ, що на Ковельщині.

Захисник служив у 12-ій окремій бригаді армійської авіації імені генерала-хорунжого Віктора Павленка, яка брала участь у героїчних евакуаційних рейсах на територію окупованого Маріуполя.

На жаль, 11 грудня життя Владислава обірвалося. Льотчик загинув у Бахмутському районі Донецької області під час виконання бойового завдання, захищаючи Україну від російських окупантів.

«Він неодноразово виконував бойові завдання на сході України, брав участь у визволенні Херсону. У нього чимало заслуг, Владислав – справжній Герой! Найменше, що ми можемо для нього зробити у знак вдячності – віддати останню шану», – зі сльозами на очах мовить теща Владислава пані Олена.

Зауважимо, що чин поховання відбудеться 22 грудня о 12:00 у селі Поворськ.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні