День «диявольської» енергетики: гороскоп для усіх знаків Зодіаку на 14 жовтня

0
День «диявольської» енергетики: гороскоп для усіх знаків Зодіаку на 14 жовтня
День потужної негативної енергетики, коли життя із завзятістю, гідною кращого застосування, надсилатиме людині випробування, пише ТСН.

Найголовніша небезпека в цей час — піддатися своїй слабкості або чужому тиску і вчинити не так, як збирався спочатку по суті, зрадивши себе або свою мрію. Каяття настане дуже швидко, але виправити щось буде дуже пізно, а то й взагалі неможливо.

Гороскоп на 14 жовтня для Овнів

Душевні переживання, пов'язані, найімовірніше, з невдачами на любовному фронті, можна буде заглушити фізичним навантаженням: наприклад, зайнятися спортом, а от господарських клопотів у день Покрови краще відмовитися.

Гороскоп на 14 жовтня для Тельців

Ухвалюючи важливе рішення, не орієнтуйтесь на думку інших людей, навіть якщо йдеться про рідних та друзів: ви, звичайно, можете їх вислухати, але остаточне слово – і відповідальність – таки за вами.

Гороскоп на 14 жовтня для Близнят

Скористайтеся святковим днем для того, щоб відмовитись від роботи і провести день – зрозуміло за можливості – на самоті: спілкування сьогодні не принесе ні задоволення, ні користі – лише шкода.

Гороскоп на 14 жовтня для Раків

Зустріч із друзями, навіть якщо вона планувалася заздалегідь, краще відкласти: сьогодні є велика ймовірність того, що під час спілкування виникне конфлікт, який зіпсує не лише зустріч, а й стосунки загалом.

Гороскоп на 14 жовтня для Левів

У взаєминах із коханою людиною небажано виявляти бундючність і зарозумілість: навіть знаючи про те, що вам властива подібна поведінка, вони можуть образитися, і повернути їхню прихильність буде важко.

Гороскоп на 14 жовтня для Дів

День, коли зірки не рекомендують не тільки здійснювати будь-які фінансові операції, навіть якщо йдеться про елементарний похід до магазину, але просто брати гроші в руки — це стане поганою прикметою.

Гороскоп на 14 жовтня для Терезів

Не варто нав'язувати іншим людям свою думку, навіть якщо ви впевнені, що маєте рацію на всі сто відсотків: залиште їм право на помилку – нехай вони самі, без стороннього втручання, зрозуміють, що помилялися.

Гороскоп на 14 жовтня для Скорпіонів

Відмовтеся від будь-яких обіцянок, навіть якщо оточуючі будуть змушувати вас до них: швидше за все, ви не зможете стримати це слово і заробите репутацію ненадійної людини.

Гороскоп на 14 жовтня для Стрільців

Романтичне побачення, навіть якщо воно було призначене заздалегідь, краще перенести на інший день: будь-яка – навіть незначна – сварка може перерости у серйозний, довготривалий конфлікт.

Гороскоп на 14 жовтня для Козорогів

Будьте максимально обережні і пильні щодо людей, які в цей час можуть з'явитися у вашому оточенні: небезпеку, що виходить від них, важко оцінити одразу, а шкоду вони можуть завдати серйозної.

Гороскоп на 14 жовтня для Водоліїв

Для представників вашого чутливого знака день «диявольської» енергетики, як його називають астрологи, може стати особливо неприємним: намагайтеся сьогодні якнайменше спілкуватися з оточенням.

Гороскоп на 14 жовтня для Риб

Не варто всерйоз сприймати ідеї, які сьогодні спадають вам на думку: вони лише на перший погляд здаються продуктивними, а насправді не виправдають очікувань, тому не варто робити на них ставку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні