П'яний чоловік розбив чуже авто, бо подумав, що у салоні кривдять його дружину

1
П'яний чоловік розбив чуже авто, бо подумав, що у салоні кривдять його дружину
Чоловікові, що був добряче на підпитку, здалося, що в припаркованому авто хтось кривдить його дружину. На допомогу він викликав поліцію, проте замість допомоги може отримати реальний строк, пише inPoland.

Вночі на номер екстреної допомоги зателефонував чоловік, який звернувся по допомогу до поліцейських. Він розповів, що стоїть біля одного з припаркованих в Єленій Гурі автомобілів, у якому незнайомий чоловік вчиняє насильство над його дружиною.

Поліцейські, що виїхали на виклик, на місці події помітили чоловіка, який бив каменем по припаркованому авто. У автомобіля було розбите заднє скло, тріснуте лобове скло, також машина подряпана, на кузові численні вм’ятини. Всередині патруль нікого не виявив.

Правоохоронці закликали чоловіка припинити нищити транспортний засіб, але він не реагував. Він був помітно збуджений і від нього було чути запах алкоголю.

Вандалом виявився 67-річний житель Єленої Гури. Він заявив, що пошкодив автомобіль, бо хотів провчити чоловіка, який нібито знущався з його дружини в салоні автівки.

Тест на вміст алкоголю в організмі затриманого показав понад два проміле. Чоловіка помістили до ізолятора до витверезіння. За пошкодження транспортного засобу зловмиснику загрожує до 5 років позбавлення волі. Наразі поліцейські детально з’ясовують усі обставини цієї події.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні