Неподалік Луцька зловили палія, який спричинив пожежу на площі 10 гектарів. ФОТО

0
6
Неподалік Луцька зловили палія, який спричинив пожежу на площі 10 гектарів. ФОТО
Під Луцьком затримали палія сухостою, через якого виникла пожежа на площі близько десяти гектарів.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

На місці події були задіяні дві групи ДСНС, які спільними зусиллями з поліцейським офіцером громади та небайдужими місцевими жителями змогли локалізувати та ліквідувати пожежу. Жертв та травмованих осіб не виявилось.

Поліцейські встановили, що спалювання сухої трави сталось при виконанні сільськогосподарських робіт, внаслідок чого відбулось загоряння сухої сосни та трави на земельних паях місцевих жителів. Загалом, пожежа пошкодила близько 10 га землі.

Поліція встановила особу палія – ним виявився місцевий житель, який намагався втекти, але був затриманий. Його доставлено до Луцького районного управління поліції та передано слідчим.

За цим фактом відомості внесуть до Єдиного реєстру досудових розслідувань - знищення або пошкодження об'єктів рослинного світу.

Санкція покарання передбачає штраф від трьохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні