«За прилавком - хамидла»: лучани продовжують скаржитися на луцькі продуктові магазини

6
3
«За прилавком - хамидла»: лучани продовжують скаржитися на луцькі продуктові магазини
Після новини редакції Волинь24, у якій йшлося про те, що лучанка поскаржилася на хамство у одному з маркетів Луцька, наш читач звернувся зі скаргою щодо магазину «Домашній».

Читач розповів, що по вулиці Софії Ковалевської (район Балки) знаходиться продуктовий магазин «Домашній», куди покупці ходять лише раз.

«На наступний раз пропадає бажання. За прилавком - хамидла, з татуіровками, всі до одної по черзі бігають на вулицю курити, хамлять. Хліб завжди черствий і цвілий - ніхто до нього не заглядає».

Читач зазначив, що колись на місці магазину був маркет «ЕФА», де з його слів працювали культурні жінки.

«Після того, як магазин взяли в оренду нинішні бл*ді і ку*ви, то перетворили його в смердючий сільський нужник лінивого господаря», - йдеться у повідомленні.



Якщо ви теж стикалися з подібними ситуаціями у луцьких магазинах чи маркетах, пишіть на пошту редакції Волинь24: volinfo24@gmail.com.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Наразі я хочу посперечатися з цими надто грубими словами сказаними в сторону продавців тай взагалі господарів магазину, досить часто туди заходжу і мене все влаштовує, дівчата за касами привітні, завжди допоможуть якщо щось не розумію, так і на власному досвіді можу сказати що бувають клієнти мягко сказати неадикватні, була свідком такої ситуації в їх магазині, скажу що вони ще надто терплячі.
Відповісти
Ілона ,це продавець із того магазину.
Відповісти
Ілона ,це продавець із того магазину.
Відповісти
З скарги користувача «Кухар» видно що ця людина дійсно високоосвічена. Слова «б*ді», «кур*ви» і «нужник» свідчать що той хто написав цей коментар є людиною яка знається на високому рівні обслуговування…. І мабуть так само смачно «готує» як гарно пише коментарі.
Відповісти
З скарги користувача «Кухар» видно що ця людина дійсно високоосвічена. Слова «б*ді», «кур*ви» і «нужник» свідчать що той хто написав цей коментар є людиною яка знається на високому рівні обслуговування…. І мабуть так само смачно «готує» як гарно пише коментарі та зауваження на адресу інших.
Відповісти
А я навпаки хочу похвалити магазин «Домашній» на С.Ковалевської. Відвідую його часто і нічого поганого сказати не можу. Хліб завжди свіжий, вибір великий по привозу, ціни навіть нижчі ніж в деяких супермаркетах. І взагалі продукти гарні і вибір достатній. А прилавку «овочі і фрукти» взагалі респект. Завжди гарні і мають хороший товарний вигляд. Продавці магазину також спокійні і уважні.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні