«Якщо не подобається ідіть в інший»: у луцьку персонал магазину хамить клієнтам?

4
2
«Якщо не подобається ідіть в інший»: у луцьку персонал магазину хамить клієнтам?
Лучанка поскаржилася на персонал магазину «Делікат Маркет», який знаходиться на проспекті Волі, 54.

Про це Людмила Андрійчук написала у фейсбук-спільноті.

Жінка звернулася до власників та попросила звернути увагу на те, що відбувається у магазині.

«Цінники не відповідають ціні на касі, а коли вирішила повернути товар не відходячи від каси, то мені ще і нагрубили. Кошти повернули зі словами: «якщо щось не подобається ідіть в інший магазин». З їх слів вони не повинні слідкувати за цінниками. Я вважаю, що таке відношення до покупців недопустиме», - написала Людмила.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А по С. Ковалевської (Луцьк, Балка) є так званий магазин "Домашній". Покупці туди ходять лише один раз. На наступний раз пропадає бажання. За прилавком - хамидла, з татуїровакми, всі до одної по черзі бігають на вулицю курити, хамлять. Хліб завжди черствий і цвілий - ніхто до нього не заглядає. Там колись був маркет "ЕФА". Працювали культурні жінки, а після того, як магазин взяли в оренду нинішні бляді і курви, то перетворили його в смердючий сільський нужник лінивого господаря.
Відповісти
Явна заказуха,там поряд новий АТБ.
Відповісти
Де АТБ? На пр.Волі біля ДелікатМаркету Атб немає. І справді що в Делікат,що в Домашній на Балці,заходити немає бажання зовсім. Хамлять,цінників або нема,або не та ціна вказана.А одного разу я вийняла з їхнього холодильника прострочену на 10днів ковбасу. Звісно занесла менеджеру і він вибачався.Але в магазин я більше ні ногою
Відповісти
Якби АТБ зайшло на проспект Волі то гайки Сільпо б підкрутило
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні