Зосереджуються на дорозі: Знаки Зодіаку, які добре кермують

0
4
Зосереджуються на дорозі: Знаки Зодіаку, які добре кермують
У наш час, коли більшість людства стала автолюбителями, хочеться в кожному з них бачити професіоналів.

Про це пише ТСН.

Астрологиня Людмила Булгакова назвала знаки зодіаку, які добре кермують.

Козеріг

Козороги є педантами у всьому, і мистецтво автокермування в цьому сенсі для них не виняток. Вони суворо дотримуються правил ПДР, практично ніколи їх не порушуючи, а випадки, коли вони все-таки це роблять, не мають особливого значення – як правило, вони не шкодять. До того ж представники знака за кермом спокійні та розважливі, вони рідко перевищують встановлену на цій ділянці дороги швидкість і не обганяють, якщо не впевнені, що їхній маневр буде безпечним для всіх учасників руху.

Скорпіон

Скорпіонів хорошими водіями робить їхнє вміння зосереджуватися на дорозі і не відволікатися на сторонні подразники. Вони вкрай рідко – лише у найважливіших випадках – дозволяють собі розмовляти мобільним телефоном, а вже про те, щоб пити каву або фарбуватися, і йтися не може. До того ж аналітичні здібності представників знака дозволяють їм "сканувати" ситуацію, допомагаючи заздалегідь визначати рушійні засоби, які можуть становити потенційну небезпеку.

Діва

Діви, наскільки ми знаємо, – найприскіпливіший і найбільш скрупульозний знак зодіаку, і ці якості вони виявляються у всьому, включаючи кермування. Насамперед вони дуже дбайливо і акуратно ставляться до власного автомобіля: завжди вчасно проходять техогляд, не забувають заїхати на мийку і пропилососити салон. Ну і, зрозуміло, вони легко і натхненно, але водночас дуже обережно водять свій автомобіль — це, мабуть, єдиний знак, якому практично не надходять платіжки зі штрафами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні