--> МОЗ прокоментувало смерть 19-річного студента після щеплення | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

МОЗ прокоментувало смерть 19-річного студента після щеплення

1
-16
МОЗ прокоментувало смерть 19-річного студента після щеплення
Міністерство охорони здоров'я оприлюднило заяву, щодо смерті після імунізації проти COVID-19 юнака у Київській області.

Нагадаємо, що 19-річний хлопець помер 13 вересня близько 21:00 у місті Буча. Попередня причина смерті — серцево-легенева недостатність, набряк легень та гостра коронарна недостатність. Для проведення додаткових досліджень вилучено матеріал для подальшої гістологічної та токсикологічної експертизи.

Остаточна причина смерті буде встановлена після отримання результатів лабораторних досліджень матеріалів орієнтовно в місячний термін.

Хлопець 13 вересня о 15:05 отримав щеплення проти COVID-19 вакциною Comirnaty/Pfizer-BioNTech. З цього ж флакону щеплено ще 5 людей, які почуваються добре. Протягом 30 хвилин медичного нагляду після вакцинації в хлопця скарг на самопочуття не було.

МОЗ буде розслідувати такі випадки відповідно до українського законодавства та міжнародних норм організації фармаконагляду за несприятливими подіями після імунізації.

У МОЗ наголошують, що вакцинація проти COVID-19 не запобігає розвитку інших захворювань або смерті від інших причин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-16

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"У МОЗ наголошують, що вакцинація проти COVID-19 не запобігає розвитку інших захворювань або смерті від інших причин."
Але вакцинація провокує реакцію організму ,ускладнення які можуть привести до летального завершення. Саме тому "медичний протокол" вимагає перед вакцинацією проводити обстеження людини.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні