--> Судоми та реанімація: 19-річний студент помер після вакцинації від коронавірусу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Судоми та реанімація: 19-річний студент помер після вакцинації від коронавірусу

8
2
Судоми та реанімація: 19-річний студент помер після вакцинації від коронавірусу
13 вересня помер третьокурсник українського гуманітарного інституту Володимир Сало. Хлопець того ж дня отримав щеплення від коронавірусу. Про це повідомляють на сайті навчального закладу.

Згідно з попередньою довідкою, причиною смерті вказали "Cерцево-легенева недостатність. Набряк легень. Гостра коронарна недостатність". Проте остаточна причина смерті буде відома лише через місяць після завершення медичних досліджень.

Володимир Сало народився 13 березня 2002 року у селі Добросин Львівської області. Він був із багатодітної сім'ї, у якій виховуаалося 5 дітей, він був наймолодшим.

Всі відгукуються про нього з непідробним захопленням і любов’ю, він був серцем будь-якої компанії, веселим, позитивним хлопцем. Хлопець навчався на відмінно, брав активну участь у соціально-культурному житті навчального закладу, минулого року балотувався в члени Студентської ради.

13 вересня він отримав щеплення від коронавірусу. О 18:30 вечеряв у студентській їдальні, потім пішов у кафетерій, де грав у настільні ігри. Пізніше у хлопця піднялася температура, а о 20:15 почалися судоми. О 20:35 зник пульс і дихання. Медичні працівники робили йому штучне дихання до приїзду швидкої, яка прибула о 20:45. Швидка реанімувала хлопця годину.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І знову будуть розповідати що причина не у вакцині. Не зробили б отой укол і хлопчина жив би далі.Неможна усіх підряд колоти без попереднього аналізу!
Відповісти
Від чого помер ? Страшно подумати
Відповісти
пишуть , що після вакцини А якоі не пишуть
Відповісти
ще є бажаючі вакцинуватись ?
Відповісти
А якою вакциною вакцинувався хлопець? Тепер знай , що краще????????
Відповісти
go ahead !!!!
Відповісти
я двічі перехворів тим ковідом і знаю напевне, що вакцина не найкраще
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні