Після Луцька «МакДональдс» відкриється ще у трьох обласних центрах

0
1
Після Луцька «МакДональдс» відкриється ще у трьох обласних центрах
McDonald's панує найближчим часом відкрити свої заклади ще у трьох містах України. Зокрема, заклади харчування відкриють у Кропивницькому, Чернівцях та Ужгороді. Про це повідомив директор з розвитку McDonald's Ukraine Віталій Стефурак. Пише "Інтерфакс-Україна".

За словами директора, нові заклади з'являться у Кропивницькому, Чернівцях та Ужгороді. І це означатиме, що у всіх обласних центрах уже будуть наші ресторани. Також незабаром відбудеться відкриття у Маріуполі.

"Найближчі декілька років McDonald's планує відкрити заклади в усіх сателітах столиці. Ми хочемо протягом декількох років повністю "закрити" всі сателіти Києва. Наразі ми у Бучі, Броварах, Борисполі, розглядаємо Ірпінь та інші міста", - розповів пан Стефурак.

Також розглядають можливість відкриття таких закладів у передмістях Харкова, Львова, Дніпра та Одеси.

"Нас цікавлять насамперед окремі ділянки, на яких можуть бути розташовані заклади з McDrive, з усіма каналами продажу, які наразі в Україні", - зазначив директор з розвитку McDonald's Ukraine.

Зазначимо, що перший заклад McDonald's в Україні відкрили ще у 1997 році у Києві. На сьогодні мережа McDonald's в Україні налічує 104 ресторани у 24 містах.

11 вересня «McDonald's» відкрили у місті Луцьк. Заклад є 104-им найбільшим одноповерховим «McDonald's» з мак-драйвом в Україні.

Заклад розташований біля ТРЦ «ПортСіті», за адресою: вул. Сухомлинського, 1.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні