«МакДональдс» у Луцьку: дата та час відкриття закладу

1
12
«МакДональдс» у Луцьку: дата та час відкриття закладу
Організатори розповіли, що «МакДональдс» у Луцьку - це унікальна історія. Адже заклад є 104-м найбільшим одноповерховим «МакДональдсом» з мак-драйвом в Україні.

Про це йшлось на брифінгу до відкриття «МакДональдсу» у Луцьку, 11 вересня.

Всі лучани з нетерпінням чекають на відкриття відомого закладу, який вже сьогодні, 11 вересня почне частувати відвідувачів. Урочисте відкриття заплановано на 17:00, - повідомляють організатори.

Заклад розташований біля ТРЦ «ПортСіті», за адресою: вул. Сухомлинського, 1.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це піздець! Буде стояти черга за твердою, як шкіряна підошва, "американською" котлетою зі старої української телятини. Модно, смачно і красиво. Розумний світ вже давно проганяє макдональса з його черствими "фасфудами", які руйнують шлунки ідіотів, а в Луцьку ще тільки зустрічають. У нас все як ніби після 30-річного летаргічного сну. Смачного!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні