«Будемо карати і вчити»: в Укрзалізниці прокоментували випадок з чоловіком, який чіплявся до дівчат

0
3
«Будемо карати і вчити»: в Укрзалізниці прокоментували випадок з чоловіком, який чіплявся до дівчат
В Укрзалізниці прокоментували інцидент, який стався у поїзді Львів-Маріуполь, де нетверезий пасажир чіплявся до попутниць у купе.

Про це повідомляє Голос.

Керівник клієнтського сервісу та комунікацій Укрзалізниці Олександр Шевченко каже, що всі начальники поїздів, провідники і стюарди проінструктовані щодо алгоритму дій у разі сварки, бійки або домагань. У такій ситуації порушнику можуть зробити зауваження або висадити його з поїзда. Постраждалого можуть пересадити на інше місце. У деяких випадках працівники повинні викликати поліцію.

«Якщо наші люди не роблять щось зі списку, або роблять недостатньо швидко - будемо карати і вчити. Якщо поліція не буде реагувати, або реагувати недостатньо якісно - ми будемо самі виносити проблему», - написав Шевченко.

Чоловік зазначає, що керівництво розбирає кожен випадок. Він закликав клієнтів фіксувати на відео будь-яку сумнівну ситуацію.

«Якщо начальник поїзда бачить конфлікт, або спірну ситуацію, він перш за все запропонує розселити учасників з різних купе. Це якраз те, що пішло не за планом у даному випадку. Це взагалі дуже показовий кейс, який підсвітив відразу всі проблеми в купі», - зазначив Шевченко.

Він зазначив, що УЗ вже почала встановлювати камери в усіх нових і капітально відновлених вагонах. Також вони працюють над збільшенням рейсів під охороною і більш дієвим втручанням поліції.

Волинь24 нагадує, що напередодні у купе до дівчат чіплявся чоловік, а провідник та поліція ніяк не відреагували.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні