Поліція та провідник не відреагували: у поїзді нетверезий чоловік чіплявся до дівчат

0
-5
Поліція та провідник не відреагували: у поїзді нетверезий чоловік чіплявся до дівчат
У поїзді Львів – Маріуполь до дівчат чіплявся нетверезий попутник, допомогти з яким ніхто не хотів.

Про це повідомляє Сьогодні.

Одна з дівчат каже, що вони з подругою сіли на поїзд у Львові. Їхнім сусідом по купе виявився чоловік, який розпивав алкогольні напої, намагався зав'язати знайомство і ставив дивні питання, наприклад: «Дівчата, ви голенькі спите або переодягаєтеся?». Пізніше до чоловіка нього приєднався друг із сусіднього вагона. Чоловіки не давали дівчатам спати, шуміли і приставали.

За словами дівчини, їй було страшно перебувати в одному купе з таким попутником, вона звернулася до провідниці та начальника поїзда. Ті відмовилися перевести пасажира в інше купе або зняти з поїзда за порушення правил поведінки.

Поки сусіда по купе намагалися вгамувати, дівчині вдалося задрімати, але вже через 10 хвилин вона прокинулася від того, що чоловік схопив її за руку зі словами: «Ну що, принцеска, спиш чи не спиш?».

Після цього потерпілі звернулися до поліції на станції Тернопіль, до якої під'їжджав поїзд. Але поліцейські теж не захотіли допомогти.

Чоловік сховав порожні пляшки і при поліції стверджував, що поводився адекватно, ні до кого не приставав і «руками дівчат не торкався». Історія закінчилася тим, що двох дівчат все ж переселили в інше купе. Але ще одній пасажирці довелося їхати з цим сусідом майже до кінцевої станції.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні