У парку Києва знайшли повішеним голову «Білоруського дому в Україні» Шишова

1
3
У парку Києва знайшли повішеним голову «Білоруського дому в Україні» Шишова
Голову "Білоруського дому в Україні" громадянина Білорусі Віталія Шишова знайшли повішеним у столичному парку.

Про це повідомили у ГУНП у Києві.

Шишова, який зник другого серпня у Києві, знайшли повішеним сьогодні в одному з київских парків, неподалік від місця його проживання. Мобільний телефон і особисті речі Віталія вилучені з місця події.

Поліція розпочала кримінальне провадження за статтею умисне вбивство і буде перевіряти всі версії, в тому числі версію вбивства, замасковану під суїцид.

Повна картина подій буде встановлена після допиту свідків, аналізу відеозаписів з камер системи «Безпечне місто», проведення експертиз і слідчих експериментів.

Поліція Києва звертається до всіх, хто знав Віталія Шишова, з проханням надати інформацію про останні тижні його життя, його психоемоційний стан, можливі погрози тощо.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
так і буде й надалі поки цих бандитів трикратного крадія пенсій янєлоха-зельцмана і вальцмана не побачите сидячими на нарах!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні