Судитимуть злочинців за умисне вбивство волинянина, якого знайшли з простреленою головою

0
4
Судитимуть злочинців за умисне вбивство волинянина, якого знайшли з простреленою головою
Правоохоронці завершили досудове слідство щодо скоєння умисного вбивства на замовлення з корисливих мотивів організованою групою.

Про це повідомляє пресслужба поліції.

Нагадаємо, у вересні 2019 року до поліції звернулася жителька села Довгоноси Ковельського району із заявою про те, що напередодні вранці її 46-річний односелець пішов із дому та не повернувся. Протягом кількох годин поліцейські в ході оперативно-розшукових заходів виявили на околиці міста Ковель прикопане тіло зниклого чоловіка з вогнепальним пораненням голови.

Правоохоронці оперативно встановили причетність до вчинення кримінального правопорушення чотирьох жителів Волинської області. Співробітники карного розшуку спільно із бійцями «КОРДУ» поліції області їх затримали.

Слідчі повідомили зловмисникам про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 28 п. п. 6, 11 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Усім чотирьом підозрюваним суд обрав міру запобіжного заходу. На транспортний засіб підозрюваних наклали арешт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні