--> Рідні 6-річної вбитої Мирослави розповіли про останні години її життя | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Рідні 6-річної вбитої Мирослави розповіли про останні години її життя

3
1
Рідні 6-річної вбитої Мирослави розповіли про останні години її життя
Рідні вбитої Мирослави розповіли про те, як все було насправді та як Мирослава провела останні години свого життя.

Про це повідомляє ТСН.

6-річна Мирослава разом батьками проживала у двоповерховому будинку на 2 поверсі. Поверхом нижче жив 13-річний Богдан із сестрою та матір'ю.

Мама дівчинки Тетяна Третяк каже, шо з підозрюваним у вбивстві Богданом дівчинка була знайома з дитинства. Хлопець грався з дітьми, серед яких були Мирослава та її подруга Віка.

«Я навіть говорила його матері, щоб сказала йому грати окремо, адже вони в різній віковій категорії», - каже мама Мирослави.

У день вбивства, Мирослава також грала з подружкою, а потім до них приєднався і Богдан.

«Вчора вона прибігла і каже: «Мамо, мене сусід Богдан ображає». Мирослава сказала, що він штовхав її і викинув обруч у вигляді ріжок. Я сказала, не чіпати його і просто піти і обіцяла поговорити з його мамою, коли та прийде. Через годину вона прийшла, я вимила їй ручки, вона взяла два персика і знову побігла до Віки. Вона довго не поверталася. А потім прийшла подружка і питає: «А Мира гулятиме?». Я кажу: «Вона ж до тебе пішла», на що Вікарозповіла, що Мирослава пішла з Богданом» , - розповідає Тетяна.

З'ясувалося, що Мирослава і Богдан разом пішли у бік колишньої пекарні, після чого їх більше не бачили. Батьки почали шукати дівчинку і побачили Богдана одного. Коли ж його запитали про Мирославу, він сказав, що вони в певному місці розійшлися і більше він її не бачив.

Після тривалих пошуків дівчинки разом з поліцією, тіло 6-річної Мирослави з ознаками насильницької смерті виявили пізно вночі того ж дня в занедбаному будинку.

«Під час пошуку люди знайшли трусики і взуття, ми зрозуміли, що сталося найгірше. Я до 5:00 ранку був біля того будинку, але всередину нас не пустили», - розповідає дідусь загиблої Віктор Олексійович.

Волинь24 нагадує, що у вбивстві 6-річної Мирослави підозрюють 13-річного сусіда.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
який сенс в такій новині, краще нічого не пхати на сторінку сайту
Відповісти
Коля, ти довбойоб по жизні
Відповісти
Ти така ж безтолоч, як і писаки
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні