Які продукти сповільнять старіння після 40 років

0
5
Які продукти сповільнять старіння після 40 років
Еліксиру вічної молодості, на жаль (чи на щастя), не існує, але є група продуктів, яка збагачує організм корисними речовинами й уповільнює старіння.

Про те, що експерти радять додати в раціон після 40 років, щоб уповільнити старіння, пишуть Коментарі.

За здоров'ям і тілом потрібно стежити в будь-якому віці, але після 40-50 років - особливо, бо обмінні процеси в організмі сповільнюються, тому потрібно переглянути свій раціон. В першу чергу, варто збагатити його авокадо. Доктор медичних наук Лаура Бурак зазначила, що в складі плода є вітаміни, калій, клітковина і корисні жири, які корисні для серцево-судинної системи.

Також в меню варто додати жирні сорти риби, оскільки вони багаті на омега-3 ненасичені жирні кислоти, здатні сповільнювати старіння і знижувати ризик розвитку хвороби Альцгеймера. Не менш корисною є чорниця, в її складі багато вітаміну А і С, які знижують запальні процеси в організмі й добре впливають на стан шкіри. Крім цього, ягода багата на антиоксидантні речовини, які захищають організм від багатьох захворювань.

Експерт Марі Рагглз радить додати в раціон листову зелень (шпинат, капусту, латук), тому що вона містить біологічні сполуки, які позитивно впливають на роботу всього організму. Не варто забувати також про оливкову олію, горіхи та насіння, адже ці продукти стануть прекрасним доповненням ваших страв і захистять від передчасного старіння.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні