--> Як доглядати за шкірою влітку: 7 порад | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як доглядати за шкірою влітку: 7 порад

1
2
Як доглядати за шкірою влітку: 7 порад
Літо вже на носі, а це означає, що потрібно внести деякі зміни в догляд за шкірою. Влітку наша шкіра потребує особливої турботи - через спеку вона швидше забруднюється. Крім того, негативно на шкіру впливають і сонячні промені, які сприяють утворенню пігментних плям.

Про це пише Cosmopolitan.

Щоб навіть влітку шкіра залишалася зволоженою і сяючою,є 7 кращих порад по догляду.

Сонцезахисний засіб
Влітку обов'язково потрібно використовувати сонцезахисний засіб, який не тільки перешкоджає фотостарінню, але і запобігає появі пігментних плям. Кращими засобами вважаються ті, які мають в складі оксид цинку або діоксид титану. Але не варто забувати, що сонцезахисний засіб діє тільки 2-3 години, тому його потрібно оновлювати.

Зволоження
Влітку шкіра потребує зволоження більш ніж зазвичай. Сонце зневоднює шкіру і робить її сухою, тьмяною і більш схильною до впливу бактерій. Тому обов'язково потрібно користуватися денний і нічний зволожуючим кремом, що підходить для вашого типу шкіри. Також рекомендується робити зволожуючу маску хоча б раз на тиждень.

Більше води
Варто запам’ятати, що шкіру потрібно насичувати не тільки зовні, але і зсередини. Варто випивати не менше 1,5-2 літрів води щодня. Це не тільки допоможе зберігати водний баланс, але і очистить організм від шлаків, завдяки чому шкіра стане більш чистою і сяючою.

Ретельне очищення
Влітку на шкірі накопичується пил і бруд, тому її потрібно очищати ще ретельніше. Але головне не перестаратися. Занадто часте вмивання може змити природний захист. Косметологи радять під час спекотного сезону відмовитися від скрабів з твердими частинками і від засобів з кислотами, так як це теж може спровокувати появу пігментних плям.

Очищення від солоної води
Це актуально для тих, хто планує відпочинок на морі. Безперечно, купання в морі дуже приємне задоволення, але після цього краще вмитватися прісною водою. В іншому випадку шкіра може стати сухою, а також може з'явитися алергічна реакція.

Перенесення процедур у косметолога
Через підвищену вразливість шкіри влітку, багато косметичних процедур заборонені. Звичайно, хороший косметолог сам обов'язково попередить про це. Але про всяк випадок варто знати, що жорсткі пілінги, або лазерне видалення постакне влітку проводити не можна. Інакше можна отримати пігментні плями, від яких дуже важко позбутися.

Більше овочів і фруктів
Не секрет, що краса шкіри в великій мірі залежить від збалансованого харчування. Літо - найкраща пора для цього, тому що різноманітних овочів, фруктів і ягід є вдосталь.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Для захисту обличчя від сонця беріть захисний крем ACNE OUT (біотрейд, Болгарія), і приймайте добавку до їжі - піколінат цинку100 (SOLGAR). Ефект вражаючий.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні