Як змусити чоловіка працювати: лайфхаки від психолога

0
-5
Як змусити чоловіка працювати: лайфхаки від психолога
Якщо чоловік у сім’ї займає пасивну роль, то не буде дивним те, що головною годувальницею у сім’ї стане жінка. Психологиня Олена Адамова розповіла, що робити, якщо жінка працює, а чоловік цілими б’є байдики.

Про це пише Сьогодні.

Експертка розповідає, що коли жінка працює на рівні з чоловіком і іноді навіть заробляє більше – це нормально. Проте, якщо чоловік пасивний у заробітку, то головною годувальницею може стати виключно жінка.

«Звичайно, є випадки, коли чоловік тимчасово не може працювати: хвороба, аварія або серйозні проблеми в бізнесі. Але якщо ми говоримо про депресію, розгубленість, карантинні обмеження, або кризу – це не підстави для чоловіка відмовлятися від роботи. Адже ви працюєте, Отже, і він теж може», – коментує психологиня.

Два лайфхаки, як змусити чоловіка працювати

Дайте чоловікові гарну порцію визнання
Варто дати своєму партнерові визнання і відчуття того, що ви захоплюєтесь його талантами та можливостями. Також варто зменшити ваш заробіток, тому що коли є кошти, чоловік розуміє, що це для нього зручно і продовжує байдикувати.

Попросіть поради у свого чоловіка або звертайтеся по допомогу
Не потрібно все робити власними силами. Краще розподіліть ваші сімейні обов’язки: як фінансові так і господарські. Інакше, може дійти до того, що все буде закріплено за вами, а допомоги від протилежної статі не буде.

«Але якщо вам подобається ваша робота, незважаючи на те, що працюєте і заробляєте ви більше, ніж чоловік, до того ж вам комфортно і легко з вашим обранцем, не дозволяйте соціуму красти цей кайф – не звертайте уваги на сторонні коментарі», – радить психологиня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні