На Волині у прийомну сім'ю взяли трьох сестричок

0
8
На Волині у прийомну сім'ю взяли трьох сестричок
Законодавством України визначено сімейні форми виховання такі як усиновлення, опіка, піклування, прийомна сім’я та дитячий будинок сімейного типу. Таку прийомну сім’ю створили у Нововолинській територіальній громаді.

Про це повідомляє Нововолинська міська рада.

У сім‘ю Вікторії та Миколи Міщуків влаштували на виховання та спільне проживання трьох дітей, які були позбавлених батьківського піклування. Між собою дівчатка є рідними сестрами. Найменша з них перебувала довгий час Луцькому будинку дитини, а двоє старших дівчаток у притулку для дітей, що у Рожищі.

У Нововолинській громаді вже є чотири прийомні сім’ї, та чотири дитячі будинки сімейного типу. У них виховується 34 дітей-сиріт та дітей, які позбавлені батьківського піклування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні