Викрили «схему» серед студентів: іспити складали інші люди. ВІДЕО

0
-2
Викрили «схему» серед студентів: іспити складали інші люди. ВІДЕО
Два десятки студентів вирішили не складати іспити самостійно й заплатили за це іншим.

Про це повідомили у поліції Закарпаття.

На махінаціях під час іспиту викрили студентів місцевого університету в Ужгороді. У діях 20 студентів поліцейські виявили ознаки злочину. Йдеться про підробку документів та складання іспитів під чужими іменами.



2 червня оперативники відділу міграційної поліції з перевіркою відвідали місцевий університету, де серед студентів чимало іноземців.

Як наслідок, правоохоронці зафіксували та задокументували факти махінацій з документами.

Замість справжніх студентів-медиків іспит складали інші люди, чиї фото були вклеєні у паспорти замість справжніх фотографій спудеїв.



Працівники відділу міграційної поліції спільно зі слідчими проводять документування злочину та спілкуються з усіма фігурантами. Правоохоронці перевіряють чи причетні до махінацій викладачі та адміністрація навчального закладу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні