Іноземці все частіше обирають українські вузи

0
-6
Іноземці все частіше обирають українські вузи
В Україну щороку приїздить все більше іноземців, щоб здобути освіту. Лише з початку цього навчального року до українських вузів вступило 80 тис. іноземних студентів зі 158 країн світу.

Про це 25 вересня під час зустрічі з послом Південно-Африканської Республіки Андре Йоганнесом Гроеневальдом повідомив виконувач обов'язків міністра освіти та науки Сергій Шкарлет.

За словами тимчасового міністра, в Україні навчається 80 тисяч іноземних студентів, із них – 44 студенти з Південно-Африканської Республіки. Іноземці обирають переважно медичні спеціальності у Харкові, Вінниці, Дніпрі, Києві та Сумах.

З початку навчального року МОН активно розробляє план, як популяризувати навчання в університетах України серед іноземних студентів.

"Основна мета полягає в підвищенні привабливості національної освіти, впровадженні прозорого механізму набору іноземних студентів до вишів, забезпеченні якості надання освітніх послуг", – повідомляє виконувач обов'язків міністра освіти і науки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні