Альтернатива пластиковим пакетам: чим замінити поліетилен

3
3
Альтернатива пластиковим пакетам: чим замінити поліетилен
1 червня Верховна Рада заборонила використання пластикових пакетів на території України. Тому ось, декілька порад щодо використання екологічних пакетів.

Про це пишуть Факти.

Чудовою альтернативою поліетиленовим сміттєвим торбинам можуть стати біо-пакети. Вони доволі швидко розкладаються. За три роки від них вже нічого не залишиться.



Хорошим рішенням буде зробити вдома окремий збір сміття. В такому випадку сміттєві пакети можна робити зі старих газет, або непотрібного паперу.



Ще можна сортувати сміття у відра та викидати сміття разом з ними. Або ж взагалі, просто ополоснути відро після викинутого сміття. В такому випадку пакети зовсім не знадобляться.



Якщо ви ідете в магазин, пакет краще замінити екологічною сумкою, яку в народі називають авоською. Вона міцна і зменшує ризик того, що продукти будуть на землі через те, що звичайний пакет порветься. До того ж, вона багаторазова та дуже стильна.



Безпосередньо у супермаркеті поліетиленові пакети можна заміняти на еко-мішечки. Проте потрібно не забувати весь час їх брати з собою.



Зараз набирають популярності крафтові пакети, які зроблені з екологічно чистого матеріалу. Вони розкладаються близько одного року.



А от для зберігання круп підійдуть тканинні мішечки, або ж скляні банки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
запрєтіть, отобрать і подєліть. десь ми вже це чули
Відповісти
Теж користуюсь еко-мішечками сіточками. Раджу totorba.com.ua вони в них кольорові, міцні, виробник Україна
Відповісти
І сама користуюсь торбинками-сіточками. Раджу To Torba. вони в них кольорові, міцні, виробник Україна
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні