--> Працівники Волинської ОДА поскаржилися на низькі зарплати | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Працівники Волинської ОДА поскаржилися на низькі зарплати

5
4
Працівники Волинської ОДА поскаржилися на низькі зарплати
Начальник з організаційної роботи з органами державної влади Вячеслав Кривенюк розповів, що деякі працівники ОДА мають мають зарплати нижче мінімальної.

Про це стало відомо під час позачергової сесії Волинської обласної ради.

«Для деяких категорій посад держслужбовців розмір зарплати залишається меншим за мінімалку.Тобто, становить менше 6 тисяч гривень. У 2021 році обсяг видатків на поточне утримання органів виконавчої влади обласної ланки становить лише 3 відсотки до загального обсягу, або 22 відсотки від реальної потреби. Такий стан бюджетного забезпечення значно ускладнює виконання функцій, у тому числі делегованих повноважень, покладених на обласну державну адміністрацію. Недостатнє фінансування створює багато проблем», - говорить Кривенюк.

Також він зазначив, що Волинська державна адміністрація у 2021 році планує виділити 9 мільйонів гривень Волинській обласній раді, з них на заробітну плату близько 3 мільйони гривень.

Волинь 24 нагадує, що нещодавно стали відомі зарплати усіх голів ОДА.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хай на коубніку їдуть або накасу в магазин атб і секонд а то переробились
Відповісти
А ти піди попробуй там пороби. Всі розумні. Ви думаєте якщо держслужба то ніфіга неробиш.
Відповісти
Зарплата там у простих працівників ну ду-у-yже низька. Хватає за квартиру заплатити. І все... Стидно комусь признатись, яка вона є насправді. АЛЕ - це облдержадміністрація. Це ж чиновники,- кажуть всі. Вони нічого не роблять... і т.д. Тільки зарплату получають. Що не так? Ідіть і ви, спробуйте і побачите. Працювати 5 днів за мізер з ранку до вечора. Додаткового заробітку - зась, бо ти держслужбовець. А й точно, треба їхати на клубніку, або касиром на касу. Хоч на їжу ще вистачить. І не кажіть те, про що не знаєте. І ласкаво просимо працювати в ОДА.
Відповісти
Ви 100% праві. І як наслідок висока плинність кадрів)))
Відповісти
А нахіба вони там взагалі ??? Що вони там роблять " 5 днів за мізер з ранку до вечора" ?? Чим керують ??? Нахіба керують ? Що реально робить ОДА ??? Нах... вона !!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні