--> Стали відомі зарплати всіх голів ОДА: на якому місці «волинянин» Погуляйко? | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Стали відомі зарплати всіх голів ОДА: на якому місці «волинянин» Погуляйко?

1
3
Стали відомі зарплати всіх голів ОДА: на якому місці «волинянин» Погуляйко?
Стали відомі заробітні плати очільників областей за квітень. Найбільше з усіх голів ОДА минулого місяця заробив глава Луганської ОДА Сергій Гайдай. Він отримав 102 тис. 927 грн.

Про це повідомляє Слово і діло.

Після Сергія Гайдая, який, до слова, не перший місяць отримує найвищу зарплату серед своїх колег, на другій позиції вже звільнений з посади очільник Кіровоградської ОДА Андрій Назаренко. Його з/п - 66 тис. 690 грн. Таку солідну заробітну платіжку можна пояснити тим, що крім окладу і надбавок він отримав і компенсацію за невикористану відпустку – 27,8 тис. грн.



Ще п'ятеро керівників ОДА отримали за квітень більш як 57 тисяч гривень. Серед них і очільник волинської області Юрій Погуляйко. У компанії 57-тисячників також керівник Рівненської ОДА Віталій Коваль, Харківської - Айна Тимчук, Сумської - Василь Хома та Чернівецької - Сергій Осадчук.

Найбіднішим серед колег "губернаторів" у квітні виявився керівник Івано-Франківської обладміністрації Андрій Бойчук. У його зарплатній відомості – "скромні" 45 тисяч 643 грн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зате у працівників ОДА та РДА зарплати цього року такі "шикарні", що хоч декларації не подавай, бо засміють... Минулого року здавалося, що ось воно, дно, котре на веселих бордах називали "кінцем епохи бідності"... Але ні, в 2020-му з дна постукали... А де, в якому законі, є прожитковий мінімум "для держслужбовців", який можна Кабміну висмоктувати з пальця чи встановлювати "на рівні минулого року"?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні