--> Нарешті: Інстаграм дозволив створювати публікації прямо з комп'ютера | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Нарешті: Інстаграм дозволив створювати публікації прямо з комп'ютера

0
4
Нарешті: Інстаграм дозволив створювати публікації прямо з комп'ютера
Уже понад 10 років Інстаграм орієнтований на мобільні пристрої. Через деякий час з'явилась можливість переглядати контент з комп'ютера, але функції дуже обмежені.

Про це інформує XDA-Developers.

Незабаром це може змінитися, так як розробники хочуть додати інструмент створення публікацій у браузерну версію Інстаграм.

На можливе розгортання нової функції звернув увагу розробник та дослідник додатків Алессандро Палуцці. У своєму акаунті у твітері він опублікував кілька зображень, які демонструють відповідний інтерфейс Інстаграмна комп'ютері.

У процесі оформлення публікації користувачеві пропонується завантажити фотографію, яку він хоче опублікувати. Попередньо знімок можна трохи відредагувати, змінивши його співвідношення сторін або застосувавши будь-який фільтр. У наступному меню можна додати заголовок публікації, відзначити людей на фото, ввести дані про місцерозташування та іншу інформацію.

Коли нова функція Інстаграм стане доступною

Можливість публікації постів через десктопну версію Instagram є очікуваною функцією, яка буде користуватися попитом серед користувачів платформи. Варто зазначити, що на даному етапі згадана функція перебуває на етапі внутрішнього тестування, яке проходить без залучення користувачів соціальної мережі. Коли вона може стати загальнодоступною, поки невідомо.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні