Instagram змінила дизайн головної сторінки

0
-1
Instagram змінила дизайн головної сторінки
Instagram оновила дизайн стартового екрану (головної сторінки). У додатку на головному екрані зʼявилися вкладки Reels і Shop.

Пише Бабель.

Вкладка Reels приведе користувачів до однойменної функції запису коротких 15-секундних відеокліпів з музичним або іншим звуком. Цю функцію (аналог TikTok) Instagram запустила в серпні
Instagram запустила свій аналог TikTok — Reels.

Вкладка Shop буде відображати персональні рекомендації про товари, добірки редакторів, обрані каналом @shop, а також рекламні відеоролики з можливістю покупок. Товари можна буде оплатити за допомогою Facebook Pay. Ця платіжна система почала працювати в Україні в серпні цього року.

Вкладки лайків до постів користувача і створення нового поста перенесли у правий верхній кут до іконки особистих повідомлень.

Оновлену Instagram поки бачать користувачі з США. В інших країнах оновлення буде доступне у максимально короткий термін.

У серпні соцмережа Instagram замінила «інставізитки» на QR-коди
Instagram замінила «інставізитівки» на QR-коди. До цього Instagram повідомляла, що буде питати у власників «потенційно підозрілих» акаунтів документи

Instagram буде просити документи у власників підозрілих акаунтів
для підтвердження особи.
Теги: Інстаграм
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні