--> «Захотів зрубати бабліца»: Рагулівна розритикувала російськомовне шоу Комарова. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Захотів зрубати бабліца»: Рагулівна розритикувала російськомовне шоу Комарова. ВІДЕО

9
1
«Захотів зрубати бабліца»: Рагулівна розритикувала російськомовне шоу Комарова. ВІДЕО
Відома українська блогерка Тетяна Микитенко розкритикувала програму Дмитра Комарова «Мандрую Україною». Блогерка розповіла, що у програмі про туризм Україною, Дмитро говорить українською лиш назву програми.

«Взагалі, якщо заплющити очі і слухати передачу, то здогадатися, що це в Україні дуже важко, бо там і українською ніхто не розмовляє», - зазначає Тетяна.

«Цей Діма Комаров, чи як його там.. зробив для нас шоу «Мандрую Україною» і українською він розмовляє винятково тоді, коли говорить назву цього шоу. Він так вирішив, шо я собі так легко зрубаю бабліца на українському контенті подорожуючи Україною і при цьому забув про те, що в Україні взагалі-то спілкуються українською мовою. Навіть коли ти робиш суто внутрішній проект, мова спілкування може стати ближчою для українців, НО не у випадку з Дімою Комаровим».

Тетяна розповідає про те, що Дмитро разом зі своєю російською мовою у програмі про український туризм зовсім немає поваги до аудиторії на якій заробляє гроші.

«Якщо в тебе є можливості, бюджети, то ти або транслюєш шо ти абсолютно не свідомий, ну в смислі не в собі, в смислі зовсім не орієнтуєшся шо відбувається. Або ти працюєш на те, аби якось підсилити українські позиції в Україні», - додає вона.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що з нього можна взяти? Ось через таких ведучих і думають що це українська мова.
Відповісти
Рагулі...
Відповісти
взагалі-то у будь-якій НОРМАЛЬНІЙ державі повинна бути державна стратегія підтримки та розвитку національної мови і культури. світ глобалізується і якщо серйозно не займатись розвитком і підтримкою національної мови і культури, вона асимілюється з іншими
Відповісти
Ти вкотре відкрив Америку: Волга впадає в Світязь, а коні їдять овес.
Відповісти
я про те, що не треба звинувачувати когось у своїй бездіяльності і недолугості. і не треба шукати путіна там де сам начудив.
Відповісти
І не забувайте хохли, що атомну бомбу 06 серпня 1945 року на Японію скинули США, а не Радянський Союз.
Відповісти
Чмошник хто тобі дав дозвіл під моїм ніком писати? Хочеш проблем собі нажити?!
Відповісти
В тебе мізки настільки тупі що не можеш собі "нік" вигадати, простіше вкрасти. Так як це робить москаль. Ти напевне москаль раз так зневажливо називаєш українців!
Відповісти
США скинули на Японію ньюку за Перл-Харбор, а СеРиСеРи на Даманському випалило китайців ГРАДАми, вирізало пів-Чечні, пів-Афганістана, фінансувало і фінансує ХАМАС та інших терористів. НЕВИННІ ОВЕЧКИ
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні