Фантомні болі за «1+1»: Зеленський у всьому шукає плюси. ВІДЕО

3
7
Фантомні болі за «1+1»: Зеленський у всьому шукає плюси. ВІДЕО
Українська блогерка Тетяна Микитенко розповіла про плюси у Радянському Союзі, та як Володимир Зеленський знайшов їх там.

«Я сам народився в Радянському Союзі і хочу вам сказати, там були плюси, були мінуси», - розповідає Зеленський на одному із дипломатичних візитів.

«У Володимира Зеленського, очевидно, якісь болі фантомні за телеканалом «1+1» бо він весь час говорить що десь єсть плюси. Очевидно, можливо, він проходить якусь таку свою внутрішню драму, або якісь інші драми, тому що останнім часом він скрізь шукає плюси. І протягом тижня, завдяки цій промові Володимира Зеленського, я слухаю, які ж плюси були у нас під час Радянського Союзу. Вони, очевидно, у когось були, але якшо так починати аналізувати, то їх і не було. », - про це Тетяна розповідає у своєму відео на ютуб.

Також блогерка розвіює міфи про численні переваги Радянського Союзу, про які часто згадують.

«Радянський Союз був про те, щоб відучати думати, тож давайте подумаємо, чи було там шось хороше? Бо нам дуже часто розповідають, як там все було безкоштовно, давали квартири. Люди не жили у суспільстві, яке функціонує за нормальними правилами. Вони навіть не усвідомлювати того, що вони могли б собі заробити ті ж гроші з меншими втратами для свого здоров’я, щоб придбати житло, наприклад. А не ти гарцюєш на заводі 20 років, а тобі дають якусь однокімнатну квартиру. Зато бєсплатно. Радянський Союз лучший сациалєстічєский рай», - каже Рагулівна.

«Люди за жуйку продавали державні символи і це було нормально, тому шо країна навіть жуйок не виробляла», - завершує блогерка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
блохєрів...
Відповісти
А що він може пам'ятати про "сирисири", якщо він тоді малим був, і дорослі проблеми він не вирішував?!
Відповісти
Немає більш журналістам про що писати, а блогери пишуть аби писати. Стаття ні про що, ні для чого і ні для кого.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні