Вода стане максимально корисною, якщо у неї додати лише один інгредієнт

2
-8
Вода стане максимально корисною, якщо у неї додати лише один інгредієнт
Фахівці переконують, що зробити з води ще смачніший і ще більш корисний напій зовсім не складно. Потрібно просто додати в неї один всім відомий фрукт.

Як пише ГолосUA, йдеться про шматочки лимона. То які ж плюси лимонної води? Експерти переконують, що їх багато.

Зміцнює імунітет
Якщо до звичного раціону додати трохи лимонної води, значно легше буде боротися з різноманітними болячками. А все завдяки здатності цитрусового підвищувати імунітет. В одному лимоні є близько 20% щоденної норми вітаміну С, який надзвичайно корисний для імунної системи і має антиоксидантні властивості.

Покращує стан шкіри
І знову про вітамін С. Він сприяє синтезу колагену. Відповідно, вживаючи воду з лимоном, ви допоможете власній шкірі виглядати молодше і здоровіше.

Читайте також: У продажі з'явилася цілюща «антивірусна» вода

Знижує ризик каменів у нирках
Згідно з останніми дослідженнями, майже 9% дорослого населення протягом життя стикаються з такою проблемою. А камені в нирках дуже болюча неприємність. Виявляється, лимонна вода позбавить вас від больового синдрому, чи, принаймні, значно зменшить його.

Є певні типи каменів у нирках. Якщо у вас оксалатні - цитрат у лимонній воді допоможе розбити їх і навіть розчинити.

Сприяє схудненню
Те, що вода допомагає швидше почувати себе ситим, якщо пити її перед їжею, загальновідомий факт. А от якщо пити до і під час їжі лимонну воду, це ще й може сприяти схудненню та бути ефективним способом знизити споживання калорій, впевнена доктор медичних наук і дієтолог Алісія Гелвін.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
краще добавляти у воду спирт а не якісь там цитрусові...
Відповісти
Три краплі води на стакан спирту - і будеш здоровий!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні