Вночі у місті на Волині автівка збила дівчину, захмелілий водій утік з місця пригоди

0
5
Вночі у місті на Волині автівка збила дівчину, захмелілий водій утік з місця пригоди
Цієї ночі в Рожищі на вулиці Промисловій п’яний водій збив одну із п'яти дівчат, що поверталися з селища Дубище, та втік із місця аварії.

Як повідомили у місцевому відділі поліцейської діяльності, автопригода сталася 24 квітня о 1:20 годині, – пише Район. Рожище.

П'ятеро дівчат поверталися із селища Дубище у Рожище. Їм назустріч виїхав автомобіль Skoda Octavia білого кольору. Не зменшуючи швидкості, авто збило рожищанку, 1998 року народження.

Водій утік із місця ДТП. Дівчину госпіталізували до лікарні.

Поліція розшукала та затримала водія авто. Ним виявився рожищанин 1995 року народження. Він був у стані алкогольного сп'яніння.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286-1 Кримінального кодексу України. У разі доведення вини чоловікові загрожує позбавлення волі до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами від трьох до п’яти років.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні