Проти стоматологині з Рівного відкрили п'ять справ за побиття дітей

2
1
Проти стоматологині з Рівного відкрили п'ять справ за побиття дітей
Правоохоронці відкрили п'ять кримінальних справ стосовно дитячого стоматологині з Рівного, яку звинувачують у побитті дітей під час лікування. Про це в середу, 17 лютого, повідомляє прес-служба Поліції Рівненської області.

Відзначається, що, крім двох заяв, про які повідомлялося раніше, у поліцію звернулися ще троє батьків. Так, 12 лютого в поліцію надійшла письмова заява 28-річного рівнянина, який повідомив, що під час візиту до стоматологині в серпні минулого року лікарка завдала його трирічній дочці тілесних ушкоджень і психологічну травму. Аналогічне звернення надійшло 15 лютого і від іншого 28-річного рівнянина. Чоловік зазначив, що його син отримав тілесні ушкодження під час прийому в стоматолога в червні минулого року.

Крім того, днями з письмовою заявою звернулася 28-річна жителька Рівненського району. Вона повідомила, що півроку тому дитяча стоматологиня у приватній клініці на вулиці Пушкіна завдала тілесного ушкодження її шестирічній дочці.

"Двоє заявників звернулися відразу в поліцію, оскільки на відео, опублікованих у соцмережах, вони впізнали своїх дітей. Відомості за трьома вказаними фактами внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтями про умисне легке тілесне ушкодження (ч.1 ст.125 КК України)", - повідомили правоохоронці.

Там також додали, що зараз 29-річна підозрювана лікарську діяльність не веде.

Відзначається, що лікарка свою провину не визнає і запевняє, що тілесних ушкоджень нікому не завдавала. Зараз на будь-який зв'язок жінка не виходить, а її адвокат свідчень від імені клієнтки поки не дає.

Досудові розслідування тривають.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Руки її повідкручувати .
Відповісти
цю тварь посадити на довічно
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні