--> «‎Індивідуальний підхід»‎: у Рівному стоматолог під час лікування била дітей. ВІДЕО 18+ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«‎Індивідуальний підхід»‎: у Рівному стоматолог під час лікування била дітей. ВІДЕО 18+

1
-2
«‎Індивідуальний підхід»‎: у Рівному стоматолог під час лікування била дітей. ВІДЕО 18+
У Рівному гучний скандал викликав інцидент із місцевим стоматологом, яка, як виявилося, під час лікування била дітей. Відео з тортурами маленьких відвідувачів були опубліковані в YouTube.

Записи камер спостереження зі стоматологічного кабінету поширили після наполягання з боку громадськості.

На першому відео жінка погрожує маленькій пацієнтці стоматологічним приладом, а потім пробує її душити. На другому відео стоматолога разом з помічницею силою вдалося посадити хлопчика в крісло, але лікування зубів супроводжувалося побиттям.

Як пояснила автор публікації Вікторія Мамотюк, мама дівчинки з відео була тією, хто захищав лікаря публічно, вона не знала, що її дитина - одна з жертв стоматолога.

"Жінка каже, що до останнього не могла повірити своїм очам, адже лікар знала про інвалідність трирічної дівчинки і хворобу серця. Сьогодні вона пише заяву в поліцію", - йдеться в замітці у Facebook.

Батьків хлопчика із другого відео знайти поки не вдалося. Відомо щонайменше про три сім'ї потерпілих, з якими зараз працюють адвокати.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
мразота(
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні