Розкішна волинянка «Міс Україна Земля-2019» підкорила Ukrainian Fashion Week. ФОТО. ВІДЕО

0
-6
Розкішна волинянка «Міс Україна Земля-2019» підкорила Ukrainian Fashion Week. ФОТО. ВІДЕО
Тиждень моди Ukrainian Fashion Week No Season 2021 проходив у Києві з 5 по 8 лютого. «Міс Україна Земля-2019» Діана Шабас з Нововолинська взяла участь в одному із показів.

Дівчина дефілювала в спокусливих сукнях на представленні нової колекції Lallier, пише Буг.

В рамках Ukrainian Fashion Week No Season 2021 Lallier показав свою нову колекцію для дівчат, які готові підкорювати цей світ в найрозкішніших нарядах.

Цього року Ukrainian Fashion Week вперше відбувся онлайн.

Ukrainian Fashion Week був заснований у 1997 році і став першим тижнем prêt-à-porter (моделі готового одягу – ред.) на теренах Східної Європи. Український Тиждень Моди проходить двічі на рік та повністю відповідає світовим стандартам проведення тижнів моди.

Нагадаємо, модель Діана Шабас з Нововолинська здобула титул «Міс Україна Земля-2019» і представляла нашу країну на світовому конкурсі краси «Міс Земля-2019».

Фото – зі сторінки красуні в інстаграмі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні