Волинські рятувальники тренувалися рятувати людей з крижаної води. ФОТО

0
4
Волинські рятувальники тренувалися рятувати людей з крижаної води. ФОТО
3 лютого співробітники групи водолазно-рятувальних робіт Управління ДСНС у Волинській області провели показове навчання для працівників 4-ї та 19-ї Державних пожежно-рятувальних частин міста Ковеля, як діяти у разі необхідності порятунку людей з крижаної води.

Як повідомляє Управління ДСНС, навчання відбулись на Ковельському міському водосховищі, – передає Ковель медіа.

Водолази-рятувальники продемонстрували різні способи порятунку людей з-під криги, а також надання потерпілим домедичної допомоги.

Такі тренування дають змогу рятувальникам служби «101» покращити навички використання спеціального обладнання, що допоможе у надзвичайній ситуації вчасно порятувати людину.

Надзвичайники провели також і превентивні заходи – вкотре попередили присутніх на березі містян про небезпеку тонкої криги та нагадали правила безпечного перебування на зимовій водоймі. Людей закликали не ризикувати життям і відмовитись від відпочинку на замерзлій водоймі, особливо за мінливої погоди.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні