--> Джекпот за джекпотом: чоловік виграв у лотерею $1 мільярд | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Джекпот за джекпотом: чоловік виграв у лотерею $1 мільярд

0
5
Джекпот за джекпотом: чоловік виграв у лотерею $1 мільярд
У Мічигані був проданий квиток з виграшною комбінацією номерів для одного з найбільших джек-потів лотереї Mega Millions. Про це, з посиланням на сайт лотереї, пише РБК. Його покупець виграв $1 млрд.

Це другий за розміром джекпот, який розігрувався в лотереї Mega Millions за всю її історію. Найбільший виграш дістався мешканцю Південної Кароліни в 2018 році, він становив $1,5 млрд.

Розмір джекпоту ріс з 15 вересня, коли був зафіксований попередній виграш у Вісконсині. В Mega Millions заявляли, що це найдовший відрізок часу без виграшів в лотерею.

Шанси на виграш були 1 до 302 575 350.

У повідомленні лотереї також зазначається, що жителі Мічигану вже в 18-й раз виграють джекпот Mega Millions.

Суботній виграш став третім найбільшим зірваним джекпотом з 2016 року. Тоді рекордний виграш в лотерею Powerball на суму $1,58 млрд дістався трьом людям з Теннессі, Флориди і Каліфорнії, у яких були виграшні номери.

На другому місці, відповідно, виграш в Південній Кароліні в 2018 році.

Нагадаємо, буквально кілька днів тому невідомий щасливчик зі штату Меріленд, зірвав джекпот у лотерею Powerball на суму 731,1 мільйона доларів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні