Американець виграв у лотерею понад $ 700 млн

0
5
Американець виграв у лотерею понад $ 700 млн
Сума виграшу ввійшла до шістки найбільших в історії США.

Повідомляє Кореспондент.

Невідомий щасливчик зі штату Меріленд у середу, 20 січня, зірвав джекпот в лотерею Powerball на суму 731,1 мільйона доларів. Про це повідомив телеканал CNN з посиланням на звіт лотереї.

Квиток був куплений в окрузі Аллегені на північному заході штату і збігся з усіма шістьма номерами Powerball в середу ввечері.

Зазначається, що виграш став четвертим за розміром джекпотом в історії Powerball і шостим - в історії США.

Володар лотерейного квитка зможе отримати 731,1 мільйона доларів частинами протягом 29 років або отримати одноразову виплату в сумі 546,8 мільйона доларів. Обидва варіанти передбачають сплату податку.

Меріланд є одним зі штатів, який дозволяє тим, хто виграв у лотерею, залишатися анонімними.

Найбільшим виграшем у США став джекпот Powerball у розмірі 1,586 мільярда доларів у січні 2016 року, за яким іде джекпот Mega Millions у розмірі 1,537 мільярда доларів у жовтні 2018 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні