Пакистан занурився у темряву

0
0
Пакистан занурився у темряву
Великий збій в електропостачанні залишив майже всю країну без світла. Влада намагається запустити електростанцію Tarbela.

Пише Кореспондент.

У містах Пакистану сталося масштабне відключення електроенергії. Федеральний міністр енергетики Омар Аюб у своєму Twitter повідомив, що відключення електроенергії було викликано раптовим "падінням частоти в національній системі розподілу електроенергії", пише Dawn.

Без світла практично одночасно залишилися міста Карачі, Ісламабад, Лахор, Мултан, Касур та інші населені пункти.

Аюб заявив, що робляться спроби запустити електростанцію Tarbela, що призведе до послідовного відновлення електропостачання.

"Людей закликають зберігати терпіння", - написав міністр у соцмережі.

Нагадаємо, що українцям скасували пільговий тариф на електрику. До кінця березня в Україні буде діяти єдина ціна на електроенергію, тоді як раніше за споживання менше 100 кВт платили майже вдвічі менше.
Теги: Пакистан
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні